PartyField - supercharge your party: Verhuur in Oost-Vlaanderen van geluidsinstallaties, lichtinstallaties, discobars, lichteffecten en andere special effects, rookmachines, ...

Rookmachine Showtec Atmos 2000

Speciale effecten - Effectenmachines

Om uw verlichting, lazer’ s goed tot zijn recht te laten komen is het belangrijk om een rookmachine te gebruiken. Hierbij kan een kleine hoeveelheid al genoeg zijn.
Deze rookmachine kan hiervoor zorgen. Met zijn uitstoot van ongeveer 1100m³ is dit ideaal om middelgrote ruimtes goed in de rook te zetten.

Eigenschappen

  • Tank capaciteit: 3,2 liter
  • Opwarmtijd: 6 minuten
  • Output: 1100 m³ per minuut, op vol vermogen
  • Inclusief afstandsbediening: bedrade afstandsbediening met timer
  • Inclusief 1 liter rookvloeistof
25,00 / stuk (incl. BTW)
| 1 stuks beschikbaar
Opnemen in offerte partyfield-verhuur-aanbod-speciale_effecten-Rookmachine_Showtec_Atmos_2000

Geen idee wat te kiezen? Wij helpen je met veel plezier!

Je hebt geen flauw benul wat je nodig hebt voor je feest of evenement? Geen probleem! Vertel ons wat voor feest of evenement je hebt en wij helpen door het juiste materiaal te kiezen en stellen een pakket op maat voor je samen.

Vraag ons om hulp

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.