PartyField - supercharge your party: Verhuur in Oost-Vlaanderen van geluidsinstallaties, lichtinstallaties, discobars, lichteffecten en andere special effects, rookmachines, ...

Hazer Antari HZ 350

Speciale effecten - Effectenmachines

De Antari HZ-350 is een krachtige, maar fluisterstille hazer. Deze nevelmachine produceert een zeer dunne mist. Hiermee behoudt u het zicht over de ruimte, maar worden wel de lichtstralen van uw verlichting zichtbaar gemaakt. In tegenstelling tot een rookmachine produceert deze hazer geen dikke pluimen, maar een erg dunne nevel die bijna niet te zien is. Het maakt wel lichtstralen zichtbaar, waardoor uw lichtshow een stuk dynamischer wordt en uitgebreider overkomt.

Eigenschappen

  • Hoge output
  • Zeer lichte nevelproductie
  • Bediening via DMX
  • Fluisterstille werking
  • Geen opwarmtijd
30,00 / stuk (incl. BTW)
| 1 stuks beschikbaar
Opnemen in offerte

Geen idee wat te kiezen? Wij helpen je met veel plezier!

Je hebt geen flauw benul wat je nodig hebt voor je feest of evenement? Geen probleem! Vertel ons wat voor feest of evenement je hebt en wij helpen door het juiste materiaal te kiezen en stellen een pakket op maat voor je samen.

Vraag ons om hulp

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.