PartyField - supercharge your party: Verhuur in Oost-Vlaanderen van geluidsinstallaties, lichtinstallaties, discobars, lichteffecten en andere special effects, rookmachines, ...

Spinlamp

Licht - Sfeerverlichting

Decoratie verlichting geeft net dat extra als het op sfeer en gezelligheid moet aankomen.

Deze verlichting zal zeker deze verwachting inlossen.

Per “spin” kunnen er maar liefst 10 lichtpunten voorzien worden.

Om alles mooi verdeeld te hebben, heeft elke lichtpunt een kabel van 2 meter. Hierdoor kan er een mooi geheel gemaakt worden.

De lampen hebben een goudkleurig uitzicht en heeft een krachtige LED’s ter beschikking die een traditioneel vermogen van 50W vervangen.m alles mooi verdeeld te hebben, heeft elke lichtpunt een kabel van 2 meter. Hierdoor kan er een mooi geheel gemaakt worden.

Om de juiste sfeer te creëren zijn deze dimbaar zonder flikkering!

  • “spinlamp” met 10 lichtpunten
  • 2 meter kabel per lichtpunt
  • LED bubble 8W – 50W Ultra warmwit 220
  • Elektronische dimbaar: 0 – 100% INBEGREPEN
50,00 / stuk (incl. BTW)
| 5 stuks beschikbaar
Opnemen in offerte

Geen idee wat te kiezen? Wij helpen je met veel plezier!

Je hebt geen flauw benul wat je nodig hebt voor je feest of evenement? Geen probleem! Vertel ons wat voor feest of evenement je hebt en wij helpen door het juiste materiaal te kiezen en stellen een pakket op maat voor je samen.

Vraag ons om hulp

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.