PartyField - supercharge your party: Verhuur in Oost-Vlaanderen van geluidsinstallaties, lichtinstallaties, discobars, lichteffecten en andere special effects, rookmachines, ...

ADJ Jelly Jewel led moonflower

Licht - LED lichteffecten

Dankzij de doorzichtige behuizing van het lichteffect, wordt deze van binnenuit belicht. Hierdoor heeft u als eerste lichteffect de moonflower op de dansvloer. Als tweede effect licht de behuizing op in het donker! Hier hoeft u verder helemaal niets voor te doen. Steek de stekker in het stopcontact en de Jelly Jewel maakt zijn eigen lichtshow! Doormiddel van een beetje rook bekom je een mooi effect.

Eigenschappen

  • Moonflower met transparante witte behuizing
  • Behuizing licht op in het donker
  • Geluid gestuurd, werkt op maat van de muziek
  • Wisselt figuren af, geen bewegende onderdelen
  • Voorzien van ophangbeugel
4,00 / stuk (incl. BTW)
| 1 stuks beschikbaar
Opnemen in offerte

Geen idee wat te kiezen? Wij helpen je met veel plezier!

Je hebt geen flauw benul wat je nodig hebt voor je feest of evenement? Geen probleem! Vertel ons wat voor feest of evenement je hebt en wij helpen door het juiste materiaal te kiezen en stellen een pakket op maat voor je samen.

Vraag ons om hulp

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.