PartyField - supercharge your party: Verhuur in Oost-Vlaanderen van geluidsinstallaties, lichtinstallaties, discobars, lichteffecten en andere special effects, rookmachines, ...

AKG Drum Set Session 1

Geluid - Microfoons

Complete microfoonset voor drums en percussie. De AKG Session 1 drumkoffer bestaat uit 7 microfoons die perfect zijn afgestemd op de individuele componenten van een drumstel. Of het nu op het podium is, in de repetitieruimte of voor studio-opnames – de Session 1 trommelhoes is ideaal voor al deze toepassingen.

  • 4x P4 dynamische instrumentmicrofoon
  • 1x P2 dynamische instrumentmicrofoon
  • 2x P17 kleine membraancondensatormicrofoons
  • Alle microfoons met stevige metalen behuizing en XLR-aansluiting
15,00 / stuk (incl. BTW)
| 1 stuks beschikbaar
Opnemen in offerte

Geen idee wat te kiezen? Wij helpen je met veel plezier!

Je hebt geen flauw benul wat je nodig hebt voor je feest of evenement? Geen probleem! Vertel ons wat voor feest of evenement je hebt en wij helpen door het juiste materiaal te kiezen en stellen een pakket op maat voor je samen.

Vraag ons om hulp

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.