PartyField - supercharge your party: Verhuur in Oost-Vlaanderen van geluidsinstallaties, lichtinstallaties, discobars, lichteffecten en andere special effects, rookmachines, ...

AKG D5

Geluid - Microfoons

De microfoon heeft zeer goed geluid, en dankzij de goede techniek hoef je ook niet bang te zijn dat de microfoon je ooit in de steek zal laten. De microfoon wordt aangesloten met een XLR-kabel en dat geeft je de zekerheid dat deze kabel goed vast zit en dat iemand deze niet zomaar los zal maken.

7,00 / stuk (incl. BTW)
| 3 stuks beschikbaar
Opnemen in offerte

Geen idee wat te kiezen? Wij helpen je met veel plezier!

Je hebt geen flauw benul wat je nodig hebt voor je feest of evenement? Geen probleem! Vertel ons wat voor feest of evenement je hebt en wij helpen door het juiste materiaal te kiezen en stellen een pakket op maat voor je samen.

Vraag ons om hulp

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.