PartyField - supercharge your party: Verhuur in Oost-Vlaanderen van geluidsinstallaties, lichtinstallaties, discobars, lichteffecten en andere special effects, rookmachines, ...

Actieve subwoofer HK Audio Linear 5 L Sub 2000 A

Geluid - Subwoofer

Deze hoogwaardige actieve subwoofer levert een indrukwekkende 39 – 120 Hz prestaties die geleverd wordt door twee 12 inch hoge uitslag-woofers in een hoge kwaliteit houten behuizing.
Deze subwoofer heeft maar liefst een continu vermogen van 1200 Watt. Deze sub kan zowel indoor als outdoor gebruikt worden.

Eigenschappen

  • Actieve subwoofer
  • Woofer: 2x 12 inch met 2.5 inch spreekspoel
  • Frequentiebereik (-10 dB): 39 Hz – crossover
  • Continu versterkervermogen: 1200 Watt
  • Inclusief kabels
40,00 / stuk (incl. BTW)
| 2 stuks beschikbaar
Opnemen in offerte partyfield-verhuur-aanbod-geluid-Actieve_subwoofer_HK_Audio_Linear_5_L_Sub_2000_A

Geen idee wat te kiezen? Wij helpen je met veel plezier!

Je hebt geen flauw benul wat je nodig hebt voor je feest of evenement? Geen probleem! Vertel ons wat voor feest of evenement je hebt en wij helpen door het juiste materiaal te kiezen en stellen een pakket op maat voor je samen.

Vraag ons om hulp

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.